A produktivitást, a körforgást, ami olyan, akár az élet. Hiszen, ha belegondolunk, az életünkben is különböző időszakok váltakoznak, mint az évszakok, és ez a természetes számunkra.

Igazából csalóka volt a cím, mert szinte mindent szeretek. Szeretem, amikor megkapom a leadet, szeretem mikor megálmodom rá az ajánlatot, szeretem a helyszínbejárásokat, szeretem a hosszú és alapos szervezést, és imádom a rendezvény napját. Nagyobb rendezvényeken akár 12 órán keresztül is folyhat az építés 30-40 ember által, mire végre elkészül az, amiért annyit dolgoztál.

Ahogy írom ezt a bejegyzést, most fogalmazódott meg bennem, hogy talán azt a pillanatot szeretem a leginkább. Igazi hatásvadász pillanat ez, mikor az ügyfél meglátja az egészet egyben, de a vendégek még nem érkeztek meg és minden érintetlen. Gyors lősz pár fotót és már érkeznek is a meghívottak és elindul a sürgés-forgás és már oda is a pillanat. De tudod, hogy megérte! Valójában ez a pillanat, egyfajta katarzis, ez az én legnagyobb drive-om.  Csillog-villog, látványos és produktív!

De tudod mennyi munka előzi meg, ami kicsit sem látványos és csillogó, és csak mész helyszínről helyszínre, vagy csak ellenőrizgeted az excel táblázatokat? Rengeteg! Csak, hogy mondjak egy friss példát, egyik ügyfelem nyár eleji ügyfél partyjának a helyszínét még tavaly találtuk meg, idén már neki is láttunk a konkrét munkának és innentől kezdve heti rendszerességgel jó pár órát annak a rendezvénynek a megszervezésével fogok tölteni. Még soha nem számoltam ki, hogy hány munkaórával jár egy ilyen volumenű esemény megszervezése, lebonyolítása, de biztosan 70-100 óra jönne ki a végén. A forgalmasabb időszakokban általában heti 2 rendezvény van, ami nagyobb volumenű.

Azonban a február a szakmánkban tipikusan egy olyan időszak, amikor nagyon sokat tágyalunk, helyszínbejárunk és előkészülünk, szervezünk, ami azért nem annyira szexi. Mindezek ellenére szeretem ezt is, hiszen ez is a munka része, a rendezvény már a szórakozás, és utána jöhet az édes pihenés. Így értettem a körforgást, hiszen egy rendezvényt lezárunk, majd jön egy újabb lead és így tovább, forog a kerék.

Azért szeretem ennyire a munkám, mert megvan benne minden, ami fontos számomra az életben.  Olyan, mint én!

Nem volt ez mindig így, olvasd el ezt is! 

Hogyan léptem ki a mókuskerékből és lettem sikeres rendezvényszervező?

Töltsd le az ingyenes check-list-et:

Bővebb információt itt találsz rólunk:

Itt pedig tudsz nekünk írni:

Lájkold Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzéseinkről!

Megosztás