RedOne Event

A helyszínkereső

RedOne – The only one

„Hisszük, hogy Mi vagyunk a tökéletes társai ügyfeleinknek a rendezvényeik megszervezése során, mert rendelkezünk azzal a beleérző képességgel, amire a legnagyobb szükségük van. Ez egy bizalmi kapcsolat, amit mi nagy becsben tartunk. 

Fókuszban a figyelem. „

Nem én találtam magamnak a rendezvényszervezést, hanem a rendezvényszervezés talált meg engem

Trencséni Piroska vagyok, a RedOne Event Kft megálmodója, ügyvezetője.

Ma holnap 40 éves vagyok, amit még kimondani is nagyon furcsa érzés, mert egyáltalán nem érzem magam annyinak. Tanítónőként indultam neki a nagyvilágnak 2006-ban, de az sajnos világos volt, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy tanítsak, mert már akkor is borzasztó körülmények, és juttatása volt a tanároknak. 

A kommunikációs készségem adott volt, így egy kiadónál kezdtem el értékesítőként dolgozni. Nagyon sokat tanultam a tréningeken és rájöttem, hogy ez nekem megy, mint a karikacsapás és szeretem is. Alig pár hónap után jött is a lehetőség, hogy az újság havi szakmai konferenciáját én szervezhettem meg. Mondhatni nem én találtam magamnak a rendezvényszervezést, hanem a rendezvényszervezés talált meg engem. A gyakorlatban tanultam meg a szakmát. Utána persze egy másoddiploma keretén belül szereztem ehhez kapcsolódó végzettséget is a pályafutásom során. 

Különböző kiadóknál tettem szert  pár éves tapasztalatra, amikor a férjem bíztatására 2013-ban megalapítottam a RedOne-t.

Az elmúlt 9 év igen cifrára sikeredett, volt itt minden, csodás indulás, gyermekszületés, üzlettársban csalódás, újra építés, nagy remények, covid, és sorolhatnám…

Bízom benne, hogy  most harmadjára már semmi nem állhat a RedOne útjába és hatalmasra fog növekedni.

Sokat tanultam az üzletről, az emberekről és azt mondhatom, hogy semmi különleges nincs bennem. De már elég jól ismerem magam és a képességeimet és tudom, hogy kinek és miben tudok igazán segíteni. Már nem félek nemet mondani és tudom, hogy alázatos munkával, hittel minden rendben lesz. Reméljük a világ is békére lel, nem csak az én lelkem.

A kezdetek

Pár éve még egy klasszikus rendezvényszervező cégként aposztrofáltam volna magunkat, azonban 2016 több fronton is hatással volt rám, és ez természetesen kihatott a cégre is. Amikor megalapítottam a RedOne-t, valójában még azt se tudtam, hogy mit csinálok. Viszont annyit már akkor is biztosan tudtam, hogy meg tudom csinálni, hogy motivált vagyok és cselekedni akarok. Egy valamim volt, a hitem.

4 küzdelmes év után a kisfiam születése megmutatta, hogy mi is igazán fontos az életben. Megtaláltam magam a nagyvilágban, és a munkámon belül a szenvedélyem, a segíteni akarást. Azóta már hárman vagyunk, akik minden nap azon dolgozunk, hogy segítsük ügyfeleink munkáját.

Üzleti modellünk

2017 őszén óriási változások álltak be a RedOne életében. Elkezdtem jobban figyelni az ügyfeleimet, az igényeiket, a problémáikat.
Elhatároztam, hogy ezekre az igényekre fogok megoldást hozni, így az ő elégedettségük vált a legfontosabb referencia ponttá a munkámban. Azt tapasztaltam, hogy szükségük van a segítségre a rendezvényeik megszervezése során, azonban nem minden esetben vehetnek igénybe ügynökséget. Szerettem volna Nekik transzparens módon segíteni
abban, hogy megtalálják a rendezvényeikhez legjobban illeszkedő, tökéletes helyszínt, alvállalkozókat.

Ügynökségi díjunk a rendezvények során:

Kedves Ügyfelünk! 2024- ben a következő ügynökségi jutalékokkal kell kalkulálni:

az 50 fő alatti rendezvény esetén az összköltség után 10 % az ügynökségi díj mértéke, de minden esetben minimum 75.000 Ft + Áfa díj a vállalási díjunk.
50-100 fő közötti rendezvény esetén az összköltség után 8 %
100-150 fő közötti rendezvény esetén az összköltség után 7 %
150-200 fő közötti rendezvény esetén az összköltség után 6 %
200 fő feletti rendezvény esetén az összköltség után 5 % ügynökségi díj illeti az ügynökséget.

Az ügynökségi díj tartalmazza a helyszínkeresést, az összehasonlító táblázat elkészítését az ajánlatokból, a helyszínbejárások leszervezését, lebonyolítását. Az esemény szervezését és lebonyolítását teljeskörűen rendezvényszervező részvételével.

Kiválasztott majd szóban megrendelt szolgáltatás, majd esetleges meghiúsulása esetén 50.000 Ft + Áfa ajánlatírási díjat számolunk fel.

Aki támogat az úton:

Szabó-Sebők Andrea

event cordinator

Több mint 15 éve vagyok a pályán és mindig nagy lelkesedéssel állunk neki egy- egy rendezvényt összetenni. Számomra ez a fajta munka adja meg meg a napjaim pezsgését és örömmel tölt el, mikor valami nagyszerűt hozunk létre.

Kovács-Beősze Réka

gyakornok, event cordinator

Mint első éves egyetemista, remek lehetőségnek érzem, hogy a RedOne színein belül megtanulhatom a háttér munkát és betekintést nyerhetek a rendezvények világába, Mindig megtiszteltetésnek érzem, ha részt vehetek az eseményeken és magamba szívhatom ezt a világot.

Keress minket, ha Te is szeretnél beletanulni a szakmába és egyből kamatoztatni is a tudásod és pénzt keresni!


Ne maradj le az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Lájkold Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzéseinkről!

Megosztás