5 részes ingyenes

minikurzus a

stresszmentes rendezvényekért!

Megmutatom hogyan légy gyakorlott rendezvényszervező!

5 bombabiztos lépést tanítok meg, melyek
alkalmazásával stresszmentes lesz a rendezvényszervezés!

Jelentkezz az 5 videóból álló díjmentes minikurzusra, hogy végre ne kelljen idegeskedned egy rendezvény megszervezésekor!

15 év tapasztalatát adom át Neked, megmutatom mi az az 5 bombabiztos lépés, amit, ha Te is alkalmazol, elfelejtheted a stresszes heteket!

Tisztában vagy vele, hogy valamit másként kellene csinálni, csak MÉG nem tudod, hogy miket és hogyan. Ez nem a Te hibád, senki nem mondta el Neked, senki nem tanította meg Neked.

Kérd az 5 részes videós kurzust és megmutatom Neked hogyan tudsz elérni Te is hasonló eredményeket, mint én. 

Megosztom Veled mindazt a tudást, ami ahhoz kell, hogy ne rágd le tövig a körmeid, amikor egy rendezvényt kell szervezned.

Amikről szó lesz az 5 napos minikurzuson:

Egy képzeletbeli csapatépítő megszervezése 80 fő részére.

Ezen keresztül fogom Neked megmutatni a legfontosabb lépéseket ahhoz, hogy sikeres legyen a rendezvény és Te nyugodt tudj maradni.

1. rész

A profi ajánlatkérés tartalmi elemei:

Mitől másznak falra a szállodások?!

2. rész

Az összehasonlító tábla rejtelmei:

Miután bekértük az ajánlatokat, valahogy össze kell tudnunk hasonlítani a körtét az almával. Beavatlak a titokba.

3. rész

Forgatókönyv:

Ez mindennek az alapja, részletesen fogom neked ecsetelni, hogy miért tartom az egyik legfontosabb elemnek.

4. rész

Lebonyolítás:

Esettanulmányokon keresztül mutatom be Neked, mely nagyon hasznos lesz a jövőre nézve.

5. rész

Lezárás:

Megtanuljuk lezárni a rendezvényt. Kiegészítjük a check-listünket, hogy legközelebb még gördülékenyebben menjen a munka!

Az 5 napos minikurzus Neked szól, ha:

k

Mindig lenyűgözött a rendezvények világa

k

Mindig irigykedtél arra, aki ezt csinálja nap, mint nap

k

A munkahelyeden ezzel foglalkozol, de csak stresszforrást jelent

k

Imádod a nyüzsgést, a szervezést

Gyere és iratkozz fel az 5 napos minikurzusomra, és megmutatom neked, hogy miként lehet stresszmentes a rendezvényszervezés úgy, hogy közben elvégezd mellette a munkádat is! Ja és még élvezni is fogod! 😉

Én már kitapostam az utat…

Trencséni Piroska vagyok, a RedOne Event Kft megálmodója, ügyvezetője.

15 éves tapasztalattal rendelkezem és azt hiszem, hogy a céges rendezvények szegmensében már nem lehet zavarba hozni. Viszont képzeljétek még így is minden egyes rendezvényen tanulok valamit.

Elmondom Neked, hogy milyen képességekkel kell rendelkezni ahhoz, hogy komolyan vegyenek ebben a szakmában és el tudd azt érni, hogy mindenki elvégezze azt a munkát, amire te megkéred.

Az emberi kapcsolatok, az alvállalkozókkal és a szolgáltatókkal való kapcsolattartás a szakmánk alapja. Ahhoz, hogy jó rendezvényszervező legyél, szeretned kell az embereket és képesnek kell lenni velük a kapcsolódásra. Ez rendben van Nálad? Az már félsiker! Minden mást meg tudok Neked tanítani.

Soha nem voltam eminens tanuló, viszont mindig is élveztem a tanárok figyelmét, szeretetét. Kicsi koromtól kezdve nagyon szépen beszéltem és a hangomat nap, mint nap megdicsérik. Ez egy adottság, de azt hiszem, hogy tanulható a szép beszéd is, mint minden más. A jó kommunikációs készség borzasztóan fontos, de ami a legfontosabb szerintem, az a megbízhatóság, a hitelesség.

Mások lehúzták a rolót, mi növekedtünk

Annak ellenére, hogy nem kötöm több évre magamhoz ügynökségi szerződéssel az ügyfeleimet, maximálisan élvezem a bizalmukat.

A pandémia után nem csökkenést tapasztaltam, hanem még több ügyfelem lett, mint volt. Míg mások lehúzták a rolót és összeomlottak, én növekedtem. Vajon mi a titkom? Arra vezettem vissza, hogy megnyugtató számukra a jelenlétem. Bíznak bennem és tudják, hogy a rendezvény operatív része rendben lesz, nyugodtan hátradőlhetnek.

Kész forgatókönyvem van a rendezvényekhez, most Veled is megosztom a tudást

Talán már tudod, ha követsz, hogy eredetileg tanítónő vagyok és végtelenül szerettem volna annak idején tanítani. Viszont az akkori fizetések egyáltalán nem tették ezt lehetővé, legalábbis, ha az ember többre vágyott és meg is szeretett volna élni. A pandémia rádöbbentett, hogy rettentően hiányzik nekem a tanítás, ezért most megosztom Veled a 15 éves tudásom és tapasztalatom, amiért nagyon keményen küzdöttem. Én már kitapostam az utat, kitapasztaltam mindent, így kész forgatókönyvem van a rendezvényekhez. 

Tarts velem 5 videón át!

Tarts velem, hogy bemutathassam a szenvedélyem és átadjam Neked azt a tudást, ami engem is nap, mint nap segít. Nem lesz semmi bullshit, azt adom át, ami valóban fontos ahhoz, hogy gyakorlott rendezvényszervező légy, aki minden helyzetben feltalálja magát és tudja mit kell tenni.

A videókat korábban vettem fel egy remekül sikerült 5 napos kihívás résztvevőinek. 1200-an jelentkeztek, fantasztikus volt! Eddig csak ez a belső kör érhette el, viszont most oda szeretném adni Neked is, teljesen ingyen!

„Köszönöm szépen! Hasznos volt!!! Látszik, hogy szereted amiről beszélsz. Átgondoltság, elhivatottság, önzetlen tapasztalatátadás árad a szavaidból.”

– Erika –

“… velük együtt dolgozva mindig biztos lehettem, hogy semmit nem felejtünk el, minden időben és idegeskedés nélkül kerül a helyére”

“Pirkóval már a második karácsonyi ünnepségünk megszervezésén / lebonyolításán dolgoztunk együtt. A családias vállalati kultúránk miatt is ez az egyik legfontosabb rendezvény az életünkben, melyen a cég minden egyes dolgozója részt vesz. Minden apró részletnek stimmelni kell, a legmagasabb színvonalat szeretnénk minden alkalommal nyújtani munkatársainknak. Ebben tökéletes partnerre találtam a RedOne csapatában, mert velük együtt dolgozva mindig biztos lehettem, hogy semmit nem felejtünk el, minden időben és idegeskedés nélkül kerül a helyére. Alapos és részletes tervezés után jó hangulatú végrehajtás, igazi csapatmunka jellemezte a közös munkánkat.”

Virágh Orsolya

HR igazgató, Zwack Unicum Nyrt

Megosztás