RedOne Event Akadémia

Rendezvényszervezés A-tól Z-ig

Juss hozzá a RedOne Event Akadémiához extra kedvező áron!

Kifejlesztettem a legjobban működő rendszert és kész vagyok átadni neked tálcán

Stresszmentes az életem és a rendezvényeim egytől egyig kiválóan sikerülnek. Az akadémia elvégzése után magabiztos leszel és tájékozott a szakmát illetően. Könnyen, gyorsan tudsz emelkedni, növekedni, pénzt keresni. 

Több mint 10 éve vagyok vállalkozó, az ügyfélköröm lojális és korrekt, és ezt elsősorban annak köszönhetem, hogy rendszerben dolgozom.

Te is vágysz egy olyan rendszerre, módszerre, ami ezt lehetővé teszi?

Ez neked való, ha….

rendezvényekkel foglalkozol a cégednél

érdekel a rendezvények világa általánosságban

imádsz új ötleteket kitalálni és megvalósítani

sikerorienált vagy és ez a legfőbb motivációd

fejlődni, tanulni szeretnél

többre vágysz, szabadabb életre, több pénzre

A tananyag elvégzése során piacképes tudást adok a kezedbe

Bátran fogsz neki állni a szervezési munkának és nem fogod magad elveszve érezni a szervezési folyamat során sem, pontosan tudod majd mi után mi következik.

Akár vállalkozni szeretnél, akár a cégednél a rendezvényekkel foglalkozol, a megfelelő alvállalkozók kiválasztása kardinális kérdés. A cél, hogy olyan alvállalkozói bázisra tegyél szert, akikben vakon megbízol és tudod, hogy számíthatsz rájuk bármilyen helyzetben.

Az akadémia elvégzése során olyan best practis-eket osztok meg, mellyel ez könnyedén elérhetővé válik és nem érzed magad vakon, akit megvezetnek.
Csakis a szakmai fedhetetlenség adja meg ezt a tárgyalási alapot, melyben én örömmel támogatlak.

A RedOne Event Akadémia keretein belül megosztom a 15 éves tapasztalatom, hogy ha ezen a területen szeretnél érvényesülni, akár a munkahelyeden, akár önállóan akkor te már ne kövesd el azokat a hibákat mint én annak idején.

Ó, ha nekem megmutatta volna valaki a helyes utat!

Trencséni Piroska vagyok, a RedOne Event Kft. megálmodója, ügyvezetője

Magam tapostam ki az utat, minden egyes kis lépést nekem kellett megtenni. Mindig arról álmodoztam, hogy milyen remek lenne, ha jönne egy jó tündér és én kívánhatnék tőle. Az biztos, hogy az egyik kívánságom az lett volna, hogy adjon nekem egy kész receptet, ahol már minden meg van írva előre, amit csak követnem kell, hogy elérjek a célhoz.

Végül nem jött a tündér, így magam írtam meg a saját receptemet. Ez az, ami segít a mindennapokban, ami a célon tartja a szemem, miközben nem veszek el a teendők közepette. Nincsenek elfelejtett dolgok, nem elvégzett feladatok, megválaszolatlan kérdések. Mindenre VAN MÁR VÁLASZUNK! Gondolhatod így mennyivel egyszerűbb egy rendezvény megszervezése. Nem kell újra és újra mindent kitalálni, hanem követjük a kikövezett utat. 

A jó hír, hogy most nyilvánossá teszem ezt a receptet minden egyéb tudásommal, tapasztalatommal együtt, amit a 15 év alatt gyűjtöttem és rendszereztem. 

Neked már nem kell:

Q

kísérletezned

Q

feltalálni a spanyol viaszt

Q

hosszú évekig tapasztalatot gyűjtened

Q

átesned a buktatókon

Q

sok millió Forint tanulópénzt kifizetned

Ez mind a Tiéd lesz, ha velem tartasz:

R

Rendezvényszervezés tudásanyag A-Z-ig online zárt tananyag rendszerben

R

A teljes anyagot megkapod ppt-ben, írásos formában is

R

Segédanyagok (összehasonlító táblázat, ajánlati formák)

R

Check listek

A jelenlegi folyamat előnyei:

[

az ügyfél elégedettségi szintje magas

[

a meglévő személyes kapcsolat az ügyfelekkel nagyon erős és bizalom alapú

[

az ügyfél egy szolgáltatóval tart kapcsolatot, azaz velünk

Szeretnél Te is sikeres eseményeket szervezni kisujjból, úgy hogy közben a többi munkádat is könnyedén elvégzed? És ez még csak egy szelet az egész tortából.

Maximálisan motiváltak vagyunk arra, hogy újra és újra minket válasszon az ügyfél. Ehhez meg is van minden technikánk, amit át tudunk adni neked is.

“… velük együtt dolgozva mindig biztos lehettem, hogy semmit nem felejtünk el, minden időben és idegeskedés nélkül kerül a helyére”

“Pirkóval már a második karácsonyi ünnepségünk megszervezésén / lebonyolításán dolgoztunk együtt. A családias vállalati kultúránk miatt is ez az egyik legfontosabb rendezvény az életünkben, melyen a cég minden egyes dolgozója részt vesz. Minden apró részletnek stimmelni kell, a legmagasabb színvonalat szeretnénk minden alkalommal nyújtani munkatársainknak. Ebben tökéletes partnerre találtam a RedOne csapatában, mert velük együtt dolgozva mindig biztos lehettem, hogy semmit nem felejtünk el, minden időben és idegeskedés nélkül kerül a helyére. Alapos és részletes tervezés után jó hangulatú végrehajtás, igazi csapatmunka jellemezte a közös munkánkat.”

Virágh Orsolya

HR igazgató, Zwack Unicum Nyrt

Mit fogsz tudni a RedOne Event Akadémia végére?

Magabiztosan kézben tartani egy rendezvényt és közben még millió egyéb dolgot is elintézni párhuzamosan? Igen, ez lehetséges! Hidd el a rendszer a titok, illetve a gondolkodásmód és hogy ismered a szektort. Ha nem ezen a területen dolgozol alapvetően, de mégis a te dolgod a rendezvények megszervezése, akkor ez az akadémia kötelező számodra! Akkor is óriási segítség, ha már ezen a területen tevékenykedsz, de valahogy sose érsz a dolgok végére és óriási mindig a káosz. A tananyagok segítségével végre rendet tehetsz mind a fejedben, mind az életedben!

Nézd mi minden vár rád:

1. Cégismeret

A RedOne Event 2013-ban jött létre Budapesten azzal a céllal, hogy a cégek belső és külső rendezvényeit megszervezze. Ebben a modulban megsimered a céget.

2. Hideg hívás, Meleg hívás

Ezekben a modulokban megtanítalak hogyan keress fel ismeretlen személyeket és hogyan keresd fel azokat, akiket már ismersz, akik bíznak már benned. Konkrét példákat is kapsz, hogy minél könnyebben menjen.

3. CRM rendszer

Megtanítalak a rendszer használatára, ami nagyban meg fogja könnyíteni a dolgodat a jövőben. Nem lesznek elfelejtett dolgok, mindig naprakész leszel, ami segít megelőzni a káoszt.

4. Prezentáció, tárgyalástechnika

Ebben a modulban megtanítalak arra, hogy hengereld le a leendő ügyfeledet. Megtudod azt is milyen kérdéseket kell mindenképpen feltenned.

5. Alvállalkozói kör kialakítása

Beavatlak abba, hogy miként működik a háttérben a technika és a catering. Megtanítalak arra is, hogy mire kell figyelni, mikor alvállakozókat keresel és választasz. Azt is tudni fogod milyen alvállalkozókat érdemes magad mellé gyűjtened.

6. Ajánlatírás és - kérés

Amikor itt tartasz, az fantasztikus érzés, itt már bizalmat szavazott neked az ügyfél. Itt jön el az a pont, hogy felvesszük a kapcsolatot a helyszínekkel, szolgáltatókkal. Erre is megtanítalak. Kapsz minta ajánlatkérést is.

7. Összehasonlító táblázat, opciók

Megtanítalak rá mi is az az összehasonlító táblázat és hogy kell azt elkészíteni.

8. Helyszínbejárás, online és offline + visszaigazolás

Megmutatom hogy tudod leszűkíteni gyorsan a lehetséges helyszíneket, ami megfelelhet az ügyfélnek. Az online helyszínbejáró videókkal pénzt és időt spórolunk.

9. Programjavaslatok, alvállalkozók ajánlása

Itt kapcsolódnak be a programok és az egyéb kiegészítő szolgáltatások, azonban mindezek mellett tartod a kapcsolatot a helyszínnel és araszoltok a szerződéskötés felé. Megmutatom hogy tudod mindezt kézben tartani.

10. Kitelepülések

Gyakran előfordul olyan, hogy ügyfelünk a saját irodájában, üzemében szeretne egy kis ramazurit szervezni kollégáinak, ügyfeleinek. Látni fogod, hogy ez miért jó és hogy állj egy ilyen helyzethez, hogy vedd ki belőle a legtöbbet.

11. Közvetítések

Megmutatom hogy tudsz pénzt keresni a közvetítésekkel úgy, hogy neked nincs dolgod vele. Ezek az olyan talált pénzek, melyek nagyon jól tudnak esni az embernek elismerésképpen.

12. Szerződéskötések

Ebben a modulban megtanítalak a szerződéskötés minden csínjára-bínjára, hogy minden megfelelő legyen és ne legyenek elakadások. Kapsz mintát a jutalékmegállapodásra is.

13. Szervezés, Check list

Megmutatom hogy érdemes lebonyolítani a szervezést, hogy minden el legyen intézve. Megkapod hozzá a check listemet is, amit ha követsz, biztonságban érezheted magad.

14. Forgatókönyvírás, helyszínrajz

Forgatókönyv és a helyszínrajz egy kardinális dolog, amely nem hiányozhat egy rendezvényről sem. Ha valami nincs benne a forgatókönyvben, akkor az nem létezik. Ezt járjuk körbe ebben a modulban, plusz megtanulsz helyszínrajzot is készíteni. Ne aggódj, a rajztehetség nem feltétel!

15. Rendezvénylebonyolítás

Ez az a nap, amikor a telefonod egész nap csörög, jönnek a kitelepülők, a szállítók, szolgáltatók és mindenki tudja mi a dolga, te csak felügyeled ezt a folyamatot. Itt megtanuljuk, mire kell figyelned a rendezvény napján, hogy mindent kézben tarts.

16. Rendezvény lezárása: fotó- videók átadása

Megmutatom, hogy milyen teendők várnak rád a rendezvény másnapján, hogy nyugodtan aludhass. Tudni fogod, mit mikor és meddigre kell elvégezni, mikor kell küldeni a képeket, videókat, számlákat.

17. Elégedettségi kérdőív, teljesítés Igazolás, számlázás, jutalék elszámolás

Megtanulod milyen dokumentumok elküldésére van szükség. Kapsz mintát is, hogy gördülékenyen menjen minden és neked már semmivel ne kelljen pluszban dolgoznod. Tudni fogod, hogy amikor lezárunk egy rendezvényt és készítjük össze az anyagot a könyvelőnek, akkor milyen dokumentációnak kell meglenni.

18. Followup, kommunikáció, brand építés, socialmedia

Megtanítom a tiszta, nyílt kommunikációt. Tudni fogod azt is, hogy miként kommunikálj a közösségi médiában, hogyan építsd a brandet.

19. Dokumentálás és informatika

Itt megtanulod, hogy a folyamat során milyen dokumentumok keletkeznek, azok hova kerülnek ezután, mi a teendő velük. Mindenre rálátásod lesz, CRM, levelezőrendszer, naptár kezelés, meghívó küldése, folyamatok, használt IT rendszerek. Ne félj, mindenben segítünk, menni fog!

20. Vállalkozói ismeretek

Több millió forintot fizettem ki az elmúlt évek alatt és kialakítottam egy olyan viszonyt a vállalkozásommal és a pénzzel, ami mára abszolút profitábilis.

Alkalmaztam egy pénzügyi tanácsadót, akinek megvettem az Először a profitot című könyvet  és megkértem, hogy a cégemet ossza fel a javasoltak szerint. Ma már nem fordulhat velem elő, hogy ne legyek pénzemnél. 

A képzés során el fogom hívni előadást tartani az én pénzügyi tanácsadómat, hogy titeket is beavasson a titokba, mert szerintem elengedhetetlen a pénzügyi tudatosság az üzletünkben.

Te vagy az én emberem, ha …

 

Mindig lenyűgözött a rendezvények világa.

 

Mindig irigykedtél arra, aki ezt csinálja nap, mint nap.

 

Imádod a nyüzsgést, a szervezést.

 

Szereted a szabadságot.

Élj olyan életet, amire vágysz!

Megmutatom Neked, hogy én milyen munkamódszert alakítottam ki az évek során, mellyel egy olyan életet élhetek, amelyre mindig is vágytam.

Számomra a szabadság a legfontosabb, és hogy akkor és azt csináljam, amit akarok. Bevallom rajongok a munkámért, nem munkaként élem meg. Ha te is ilyen munkára vágysz, amit nem munkaként élsz meg, akkor a rendezvényszervezés a te utad! 

“Pirkóval igazi felüdülés az együttműködés, zseniális rendezvényeken dolgoztunk együtt, felkészült, profi és az egyik legcukibb Ügyfél.”

Kovásznai Anna

rendezvényszervező, Budapest Music Center

Ha érdekel a rendezvényszervezés, ezeket kérdezd meg magadtól:

t

mennyire viseled jól a változást?

t

képes vagy felelősséget vállalni?

t

szereted a pezsgést?

t

alkalmazkodónak tartod magad?

t

jól teljesítesz nyomás alatt?

t

jól átlátod a káoszt?

Ha ezekre igennel válaszoltál, és úgy érzed, hogy pillangók vannak a gyomrodban, mert érzed, hogy valami jó vár rád, akkor jelentem jó helyen vagy!

Amit tudok, abban jó vagyok és boldogan megmutatom hogyan kell a céges rendezvényszervezés csínját-bínját elsajátítani. 

Q

Nem Neked való a kurzus ...

Mindig is cégeknek dolgoztam, ezért őket ismerem nagyon jól. Tehát, ha például a Sziget fesztivál pörgésére vágysz, hogy megismerd azt a világod, akkor nem én leszek a te embered. Akkor sem te vagy az én emberem, ha csak lézengsz, nem tudod mit akarsz, mire vágysz, nincsenek céljaid, jövőképed, beéred kevesebbel is.

R

Neked való a kurzus ...

Megtanulnád, hogyan kell profin céges rendezvényeket szervezni, akkor én vagyok a megfelelő választás!

Én már kitapostam az utat, a hosszú évek alatt kiépítettem a kapcsolatokat, megtapasztaltam a buktatókat. Az akadémia segítségével gyorsan és könnyedén tudhatod meg a céges rendezvényszervezés esszenciáját.  Így könnyen, gyorsan tudsz emelkedni, növekedni, tanulni, fejlődni. Persze Te is kellesz hozzá és a szenvedélyed.

Válassz az Akadémiai csomagok közül!

RedOne Event Akadémia MINI

R

Online tananyag - értéke: 200.000 Ft

R

2 havi hozzáférés

R

Minták: összehasonlító táblázat, ajánlatkérő levél, megrendelő, TIG, jutalékmegállapodás – értéke: 20.000 Ft

Q

2 alkalmas 45 perces konzultáció – értéke: 50.000 Ft

220.000 Ft helyett 29.000 Ft visszavonásig!

RedOne Event Akadémia

R

Online tananyag - értéke: 200.000 Ft

R

6 havi hozzáférés

R

Minták: összehasonlító táblázat, ajánlatkérő levél, megrendelő, TIG, jutalékmegállapodás – értéke: 20.000 Ft

Q

2 alkalmas 45 perces konzultáció – értéke: 50.000 Ft

220.000 Ft helyett 49.000 Ft visszavonásig!

RedOne Event Akadémia PLUS

R

Online tananyag - értéke: 200.000 Ft

R

Örökös hozzáférés

R

Minták: összehasonlító táblázat, ajánlatkérő levél, megrendelő, TIG, jutalékmegállapodás - értéke: 20.000 Ft

R

2 alkalmas 45 perces konzultáció – értéke: 50.000 Ft

270.000 Ft helyett 99.000 Ft visszavonásig!

Törj előre a RedOne Event Akadémiával!

Miért szenvednél éveket a tapasztalással, tanulással, vállalkozás építéssel és dobnál ki sok millió forintot az ablakon, amikor már előkészítettük neked a terepet. 

Szerezd meg a tudást most!

Most még kedvező áron juthatsz hozzá!

A kedvezőbb ár visszavonásig érvényes! Ne maradj le!

Naprakész és működő módszert, tudást adok át neked, melyet én is alkalmazok!

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Vajon passzol-e ez hozzám?

Ha izgalommal töltenek el a rendezvények, akkor igen! Ezt vagy imádod, vagy utálod!

2. Melyik csomagot válasszam?

Ha ezen a területen dolgozol, akkor mindenképpen a plus-t válaszd, mert tutira lesznek még kérdéseid! Ráadásul a Plusban örökös hozzáférést kapsz, a másik 2 csomag időben korlátos. Ha viszont csak a kíváncsiság vezérel, akkor elég lehet a sima csomag is, ez esetben válassz az első kettőből.

3. Mennyi idő alatt végezhetem el az akadémiát?

Ez nettó 7 órás tananyag lesz, tehát ez tőled függ, de az a tapasztalatom, hogy 1-2 hét alatt feldolgozható. Nagyon tömény lett, mindent beletettem, amire szükséged lehet. Viszont úgy alakítottam ki a kurzust, hogy könnyen, gyorsan fel tudd dolgozni és azonnal alkalmazni is tudd a tudásanyagot a gyakorlatban. A kiegészítő írásos anyagok is segítenek, ahol összefoglaltam Neked a lényeget.

4. Mi történik a 45 perces konzultáción?

Erre csak a Plus csomagon belül van lehetőség, itt a kérdéseidre személyre szabottan tudok válaszolni. Ha ezen a területen dolgozol, akkor a kihívásaiddal nézünk szembe és oldjuk meg őket közösen. Egy szóval támogatlak a folyamatodban!

Maradt benned még kérdés? Akkor kérlek írj üzenetet itt vagy írj az info@redone.hu címre:

“Közel két éve dolgozunk együtt Pirkóval, s ez idő alatt a kisebb üzleti reggelijeinken túl az ügyfélpartykon keresztül az éves konferenciánkig, egytől egyig remek helyszínajánlatokkal szolgált. Mindig képes újat mutatni, mindig van valami friss helyszín a tarsolyában, hiszen folyamatosan kutatja, építi az új lehetőségeit, kapcsolatait. A helyszínek képviselőivel, partnereivel való jó kapcsolata abból is látszik, hogy a rendezvényekkel kapcsolatos kéréseinkre, kérdéseinkre mindig gördülékenyen és gyorsan találnak választ, megoldást.”

Piroska nagyban hozzájárul ahhoz, a lebonyolítás egyszerűen menjen. * köszönjük Neki. 

Bene Andrea

Event & Campaign Coordinator, Bisnode

Copyright © 2023 redoneevent.com | Minden jog fenntartva | Redone Event Kft.
Design, kivitelezés, marketing szövegírás: Soulwave Marketing

Megosztás