Emlékeztek még a március eleji blog bejegyzésre, amiben üdvözöltük a hónapot? Úgy vártuk ezt a csodás hónapot, akkor még azt hittük, hogy a lehetőségek hónapja! Akkor még minden más volt, úgy tűnt rekord évünk lesz és semmi sem állíthat meg minket ebben!

Talán ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna! Azt kell mondjam nagyon kemény két hét van mögöttünk!

A szektorunkat, imádott munkánkat térdre kényszerítette egy nálunk sokkal nagyobb erő. Most megszűntünk konkurálni, összefogtunk és aggódtunk egymásért. Büszke vagyok az ügyfeleinkre is, mert nagyon felelősségteljesen, aki tehette, home office-ban folytatja a napi tevékenységét. Ahogy mi is! Mindenki önkéntes karanténba vonult.

Átalakultak a köszöntések és búcsúzások a levelekben, de szentül hiszek benne, hogy a változás mindig jó! Jó, mert elgondolkodtat, lelassít és ez csakis jó lehet. Született optimista lévén azt gondolom, hogy a végén minden rendben lesz.

Az elmúlt két hétben a tavaszi rendezvényeinknek helyszíneket és dátumokat kerestünk őszre, valamint elkészültünk a következő féléves tervvel, hogy a lehető leghatékonyabban töltsük ki ezt az időszakot. Mindenki otthon van és csinálja a dolgát. Ki gyereket nevel, ki szórakoztat, ki szakdolgozatot ír, ki olvas és élvezi a több szabadidőt. Én személy szerint takarítok és gondolkodom, szakadatlan. Mondtam már, hogy imádom a kihívásokat, ezért minden napra beterveztem jónéhányat.

Megmutatom, én hogy tervezem kihasználni az itthon töltött időt! Gyere, tarts velem, hogy együtt még erősebben jöjjünk ki ebből a gödörből!

Napjaim: 

– Minden reggel éhgyomorra 45 perc torna, nem elkummantva a bemelegítést és nyújtást sem!

– Minden nap takarítani…egyik nap ajtót mosok, másik nap ablakot pucolok, persze extra a fertőtlenítés, de így szépen lassan minden megtisztul, ami nem szokott benne lenni az általános takarításban!

– Péntekenként böjt nap – óhatatlan, hogy ha itthon van az ember, ne egyen egy picivel többet, a böjt jótékonyan hat a sejtjeimre és a heti kalóriabevitelemet is kordában tarthatom vele.

– Napi két óra aktív játék a legkisebbel, aki hamarosan 4 éves lesz és szegénykémnek így elmarad a bulija az oviban! ☹ Hozzá teszem imád velünk itthon lenni, egyáltalán nem hiányolja az ovikát!

– Heti 3 délelőttre sűríteni a munkát…így marad idő mindenre!

– ESKÜSZÖM, HOGY az eltervezett marketing tervet betartom, pontosan!

– ÉS ITTHON MARADNI!

És a kihívások teljesítése közben remek dolgok jutnak eszembe, amit majd ősszel meg tudok valósítani! Szóval most itthonról tervezgetjük a jövőt és tartjuk a kapcsolatot az ügyfeleinkkel, valamint tervezzük, hogy milyen sales aktivitásokkal rukkoljunk elő a következő fél évben. Igyekszem a lehető legtöbbet kihozni ebből az időszakból, mert elfogadtam és békével a lelkemben veszem tudomásul, hogy ez most egy ilyen időszak, a munka most lelassult, mi is kicsit… mert otthon kell maradnunk, ez most a feladat!

Vigyázzatok magatokra!

Pirkó & Sziszi & Viki

Töltsd le a Tökéletes rendezvény check listet, hogy mire csillapodik a Koronavírus okozta pánik hangulat, addigra fel legyél vértezve a legfontosabb tudnivalókkal:

Tudj meg többet rólunk:

Itt írhatsz nekünk, már nagyon várjuk:

Lájkold Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzéseinkről!

Megosztás