Maximum 25 fő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

RedOne Mentor Program

Teremts magadnak olyan életet, amilyenre mindig is vágytál!

Rendezvényszervezés A-tól Z-ig

 

7 hónap alatt eljuttatlak oda, ahova nekem hosszú évek kellettek

Kifejlesztettem a legjobban működő rendszert és kész vagyok átadni neked tálcán

Így könnyen, gyorsan tudsz emelkedni, növekedni, pénzt keresni. 

Nem kevesebbet ígérek, mint azt, hogy ha becsülettel végigcsinálod a programot, alkalmazod a tanultakat pontról pontra, garantálom, hogy átlagosan éves szinten a havi nettó átlagkereset kétszeresét fogod keresni 2023-ban, ha nem így lenne, akkor visszafizetem a teljes tandíjad árát!

Téged kereslek!

már most is rendezvényekkel foglalkozol

eleged van a jelenlegi munkádból és váltanál

szeretsz önállóan munkálkodni, végre szárnyalnál

rengeteg ötleted van, amiket megvalósítanál

többre vágysz, szabadabb életre, több pénzre

anyuka vagy és keresed az új utad, amit a gyerek mellett is csinálhatsz

Az 1+6 hónapos online képzés keretén belül piacképes tudást adok a kezedbe

Bátran fogsz tudni elmenni bemutatkozni a cégekhez és nem fogod magad elveszve érezni a szervezési folyamat során sem, pontosan tudod majd mi után mi következik. 

Megfelelő motivációval és hozzáállással nem kérdés, hogy a hét hónap után rendelkezni fogsz azzal a képességgel, hogy olyan ügyfélkört alakíts ki magadnak, akikkel egyenrangú a viszonyod és aki biztosít neked annyi munkát, amit ki tudsz szolgálni és még a megélhetésedet is garantálja.

Ami még rendkívül fontos, kapsz tőlem mindsetbeli támogatást is, hogy elhidd, hogy a pénz nem ördögtől való és megváltozzon a pénzhez való viszonyod. Meglátod, ha jó barátságba kerültök, szeretni fog Téged és áramolni Feléd. Eltűnnek lassan a korlátozó hiedelmek és remek érzés lesz megkapni a megérdemelt jutalmadat a munkádért. Jó deal, ugye?

A RedOne Event Mentor program keretén belül megosztom a 15 éves tapasztalatom, hogy 25 városban 25 lelkes tanulni és vállalkozni vágyóval elkezdjük a közös munkát! Te köztük leszel?

Ó, ha nekem megmutatta volna valaki a helyes utat!

Trencséni Piroska vagyok, a RedOne Event Kft megálmodója, ügyvezetője

Annak idején mikor váltottam az alkalmazotti közegből, akkor rendesen szégyelltem sokat keresni. Valahogy mindig ahhoz hasonlítottam, hogy úristen, egy rendezvényen keresni 500.000 Ft- ot az sok embernek a 2 havi fizetése. Valahogy csalónak éreztem magam.

Ma már magabiztosan állítom, hogy valóban értéket teremtünk és óriási biztonság tudunk lenni ügyfeleinknek.

Most már abszolút jogosnak érzem, hogy egyetlen csapatépítőn 700.000 Forintot keresek.

Magam tapostam ki az utat, minden egyes kis lépést nekem kellett megtenni. Mindig arról álmodoztam, hogy milyen remek lenne, ha jönne egy jó tündér és én kívánhatnék tőle. Az biztos, hogy az egyik kívánságom az lett volna, hogy adjon nekem egy kész receptet, ahol már minden meg van írva előre, amit csak követnem kell, hogy elérjek a célhoz.

Végül nem jött a tündér, így magam írtam meg a saját receptemet. Ez az, ami segít a mindennapokban, ami a célon tartja a szemem, miközben nem veszek el a teendők közepette. Nincsenek elfelejtett dolgok, nem elvégzett feladatok, megválaszolatlan kérdések. Mindenre VAN MÁR VÁLASZUNK! Gondolhatod így mennyivel egyszerűbb egy rendezvény megszervezése. Nem kell újra és újra mindent kitalálni, hanem követjük a kikövezett utat. 

A jó hír, hogy most pár kiválasztott számára nyilvánossá teszem ezt a receptet minden egyéb tudásommal, tapasztalatommal együtt, amit a 15 év alatt gyűjtöttem és rendszereztem. 

Neked már nem kell:

Q

kísérletezned

Q

feltalálni a spanyol viaszt

Q

hosszú évekig tapasztalatot gyűjtened

Q

átesned a buktatókon

Q

sok millió Forint tanulópénzt kifizetned

Ez mind a Tiéd lesz, ha velem tartasz:

R

Sales technikák

R

Vállalkozói ismeretek

R

Rendezvényszervezés tudásanyag A-Z-ig online zárt tananyag rendszerben

R

Workshopok az elméleti tudás elmélyítésére, gyakorlatba ültetésére

R

Kérdezz-felelek alkalmak

R

Hétindító videók

R

A teljes anyagot megkapod ppt-ben, írásos formában is

R

Személyes támogatás a sikeredért

R

Check listek

Tálcán nyújtom át Neked mindazt a tudást, ami ahhoz kell, hogy sikeres legyél!

A piacon elérhető rendezvényszervező tanfolyamok csak a rendezvényre fókuszálnak, de arra egy tanfolyam sem tanít meg, hogyan szerezz ügyfeleket és hogyan is tartsd meg őket. 15 év tapasztalatából mondom, hogy az üzlet valódi emberek között köttetik. Ehhez pedig elengedhetetlenek az általam alkalmazott sales technikák.

Te is el tudod érni, amit én!

Lehetsz sikeres, szabad és élhetsz anyagi jólétben!

Te lehetsz az a rendezvényszervező, aki eszébe jut az embereknek a Te élőhelyed közelében.

A cég biztosítja az infrastruktúrát, támogatja a folyamatokat, hetente kétszer online meetingelünk és a rendezvények lebonyolításánál is jelen vagyunk a kezdetben.

A jelenlegi folyamat előnyei:

[

az ügyfél elégedettségi szintje magas

[

a meglévő személyes kapcsolat az ügyfelekkel nagyon erős és bizalom alapú

[

a szolgáltatás díjmentes (helyszínekről összehasonlító táblázat írása, rendezvényszervezés, lebonyolítás) mivel a RedOne a szolgáltatóktól kapja meg a jutalékot, ami maximum 15 %

[

az ügyfél egy szolgáltatóval tart kapcsolatot, azaz velünk

Igen, jól számolod, egy 5 milliós csapatépítő során akár 750.000 Ft -ot is megkereshetünk. Azért az nem rossz, igaz? Főleg, ha egy tavaszi szezonban minden hétvégén van 1-2. Ugye? És ez még csak egy szelet az egész tortából.

Mivel nincs éves ügynökségi keretszerződésünk, ezért maximálisan motiváltak vagyunk arra, hogy a fenti modellt alkalmazva újra és újra minket válasszon az ügyfél. Ehhez meg is van minden technikánk, amit át tudunk adni neked is.

“… velük együtt dolgozva mindig biztos lehettem, hogy semmit nem felejtünk el, minden időben és idegeskedés nélkül kerül a helyére”

“Pirkóval már a második karácsonyi ünnepségünk megszervezésén / lebonyolításán dolgoztunk együtt. A családias vállalati kultúránk miatt is ez az egyik legfontosabb rendezvény az életünkben, melyen a cég minden egyes dolgozója részt vesz. Minden apró részletnek stimmelni kell, a legmagasabb színvonalat szeretnénk minden alkalommal nyújtani munkatársainknak. Ebben tökéletes partnerre találtam a RedOne csapatában, mert velük együtt dolgozva mindig biztos lehettem, hogy semmit nem felejtünk el, minden időben és idegeskedés nélkül kerül a helyére. Alapos és részletes tervezés után jó hangulatú végrehajtás, igazi csapatmunka jellemezte a közös munkánkat.”

Virágh Orsolya

HR igazgató, Zwack Unicum Nyrt

Mit tartalmaz az 1+6 hónapos képzés?

Nincs felesleges sallang, csak naprakész gyakorlati tudás, amit én is használok nap mint nap! A 7. hónap végére saját ügyfélköröd lesz és képes leszel ebből élni. Megtanítalak mindarra, amire szükséged lesz ahhoz, hogy remek rendezvényszervező vállalkozást vigyél. Ráadásul mindent adok készen és nincs semmi rizikó!

7 havi hozzáférés tananyagokhoz

Egy zárt oktatófelületen fogsz tanulni online, ahol minden fontos tudást átadok neked. Több, mint 20 modulon vezetlek végig. Semmi sallang, csak színtiszta gyakorlati tudás! Lentebb meg is tudod nézni hogy is épül fel a tananyag részletesen.

1 személyes workshop

Ezen a workshopon a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt, hogy az elméleti tudásodból naprakész gyakorlati tudást varázsoljunk. Minden segítséget meg fogok adni, az a célom, hogy úgy távozz, hogy már alkalmazni is tudd a tanultakat és tele legyél motivációval, magabiztossággal.

6 online workshop 3 órás időtartamban

Az online workshopok alkalmával folyamatosan mélyítjük az elméleti tudásod, hogy használni is tudd a fejedben fészkelő információkat. Itt kezeljük az esetleges elakadásokat is, erősítjük azokat a szükséges skilleket, amire szükséged lesz.

24 kérdezz-felelek pénteken

A mentor programosoknak létrehozott zárt Facebook Csoportban minden pénteken rendelkezésedre fogok állni, hogy a héten a tanulás közben felmerült kérdéseid ne maradjanak megválaszolatlanul. Az a célom, hogy innen úgy távozz az összes alkalom után, hogy kristálytiszta minden.

24 hétindító videó hétfőn

Minden hétfőn jövök egy hétindító videóval a zárt Facebook csoportunkba, ami egyrészt a motiváció fenntartása miatt lesz fontos, másrészt mindig valamilyen aktuális témát fogok érinteni, amiből profitálhatsz az anyagok mellett.

7 alkalmas 45 perces személyes konzultáció online vagy offline

(csak a Plus csomagot választóknak!)

Itt személyre szabottan Veled foglalkozom egyedül, végig támogatlak a 7 hónap során az extra személyes konzultációkkal. Ha igazán eltökélt vagy, válaszd a Plus csomagot, akkor ezt az értékes extra támogatást is magadénak tudhatod.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha pontról pontra alkalmazod a nálam tanultakat, akkor garantálom, hogy átlagosan éves szinten a havi nettó átlagkereset kétszeresét fogod keresni 2023-ban, ha nem így lenne, akkor visszafizetem a teljes tandíjad árát! 

Nincsenek felesleges körök, unásig ismételt tananyagok, amit a konkurenciánál tanulnál, hogy miután elvégezted azt se tudd, kinek szervezhetnél valamit! Itt megtanulsz vállalkozást vezetni és ügyfélkört kialakítani a kezdetektől a számlázásig!

Brutál mennyiségű anyag és támogatás, megkapsz mindent, amire csak szükséged lehet a sikeres induláshoz! A 7. hónap végére már saját ügyfélköröd lehet és tudod biztosítani a megélhetésed, ha beleteszed Te is a munkát.

Mit fogsz tudni a RedOne Event Mentor Program végére?

A RedOne Event tagjaként és az üzleti modellünk alkalmazásával magabiztosan fogod felemelni a telefont és bemutatkozási lehetőséget kérni egy új cégnél. Ennek köszönhetően könnyedén válik ügyfeleddé az adott cég, mert érezni fogják a határozottságot. Hidd el, hogy ez a titok! Én megtanítalak erre, ha megvan benned a nyitottság. Ráadásul mi biztosítjuk ehhez a hátteret! A videós kurzus segítségével végigvezetlek minden fontos tudnivalón. Ezt egy zárt tananyagrendszerben fogod elsajátítani.

Nézd mi minden vár rád:

1. Cégismeret

A RedOne Event 2013-ban jött létre Budapesten azzal a céllal, hogy a cégek belső és külső rendezvényeit megszervezze. Ebben a modulban megsimered a céget.

2. Hideg hívás, Meleg hívás

Ezekben a modulokban megtanítalak hogyan keress fel ismeretlen személyeket és hogyan keresd fel azokat, akiket már ismersz, akik bíznak már benned. Konkrét példákat is kapsz, hogy minél könnyebben menjen.

3. CRM rendszer

Megtanítalak a rendszer használatára, ami nagyban meg fogja könnyíteni a dolgodat a jövőben. Nem lesznek elfelejtett dolgok, mindig naprakész leszel, ami segít megelőzni a káoszt.

4. Prezentáció, tárgyalástechnika

Ebben a modulban megtanítalak arra, hogy hengereld le a leendő ügyfeledet. Megtudod azt is milyen kérdéseket kell mindenképpen feltenned.

5. Alvállalkozói kör kialakítása

Beavatlak abba, hogy miként működik a háttérben a technika és a catering. Megtanítalak arra is, hogy mire kell figyelni, mikor alvállakozókat keresel és választasz. Azt is tudni fogod milyen alvállalkozókat érdemes magad mellé gyűjtened.

6. Ajánlatírás és - kérés

Amikor itt tartasz, az fantasztikus érzés, itt már bizalmat szavazott neked az ügyfél. Itt jön el az a pont, hogy felvesszük a kapcsolatot a helyszínekkel, szolgáltatókkal. Erre is megtanítalak. Kapsz minta ajánlatkérést is.

7. Összehasonlító táblázat, opciók

Megtanítalak rá mi is az az összehasonlító táblázat és hogy kell azt elkészíteni.

8. Helyszínbejárás, online és offline + visszaigazolás

Megmutatom hogy tudod leszűkíteni gyorsan a lehetséges helyszíneket, ami megfelelhet az ügyfélnek. Az online helyszínbejáró videókkal pénzt és időt spórolunk.

9. Programjavaslatok, alvállalkozók ajánlása

Itt kapcsolódnak be a programok és az egyéb kiegészítő szolgáltatások, azonban mindezek mellett tartod a kapcsolatot a helyszínnel és araszoltok a szerződéskötés felé. Megmutatom hogy tudod mindezt kézben tartani.

10. Kitelepülések

Gyakran előfordul olyan, hogy ügyfelünk a saját irodájában, üzemében szeretne egy kis ramazurit szervezni kollégáinak, ügyfeleinek. Látni fogod, hogy ez miért jó és hogy állj egy ilyen helyzethez, hogy vedd ki belőle a legtöbbet.

11. Közvetítések

Megmutatom hogy tudsz pénzt keresni a közvetítésekkel úgy, hogy neked nincs dolgod vele. Ezek az olyan talált pénzek, melyek nagyon jól tudnak esni az embernek elismerésképpen.

12. Szerződéskötések

Ebben a modulban megtanítalak a szerződéskötés minden csínjára-bínjára, hogy minden megfelelő legyen és ne legyenek elakadások. Kapsz mintát a jutalékmegállapodásra is.

13. Szervezés, Check list

Megmutatom hogy érdemes lebonyolítani a szervezést, hogy minden el legyen intézve. Megkapod hozzá a check listemet is, amit ha követsz, biztonságban érezheted magad.

14. Forgatókönyvírás, helyszínrajz

Forgatókönyv és a helyszínrajz egy kardinális dolog, amely nem hiányozhat egy rendezvényről sem. Ha valami nincs benne a forgatókönyvben, akkor az nem létezik. Ezt járjuk körbe ebben a modulban, plusz megtanulsz helyszínrajzot is készíteni. Ne aggódj, a rajztehetség nem feltétel!

15. Rendezvénylebonyolítás

Ez az a nap, amikor a telefonod egész nap csörög, jönnek a kitelepülők, a szállítók, szolgáltatók és mindenki tudja mi a dolga, te csak felügyeled ezt a folyamatot. Itt megtanuljuk, mire kell figyelned a rendezvény napján, hogy mindent kézben tarts.

16. Rendezvény lezárása: fotó- videók átadása

Megmutatom, hogy milyen teendők várnak rád a rendezvény másnapján, hogy nyugodtan aludhass. Tudni fogod, mit mikor és meddigre kell elvégezni, mikor kell küldeni a képeket, videókat, számlákat.

17. Elégedettségi kérdőív, teljesítés Igazolás, számlázás, jutalék elszámolás

Megtanulod milyen dokumentumok elküldésére van szükség. Kapsz mintát is, hogy gördülékenyen menjen minden és neked már semmivel ne kelljen pluszban dolgoznod. Tudni fogod, hogy amikor lezárunk egy rendezvényt és készítjük össze az anyagot a könyvelőnek, akkor milyen dokumentációnak kell meglenni.

18. Followup, kommunikáció, brand építés, socialmedia

Megtanítom a tiszta, nyílt kommunikációt. Tudni fogod azt is, hogy miként kommunikálj a közösségi médiában, hogyan építsd a brandet.

19. Dokumentálás és informatika

Itt megtanulod, hogy a folyamat során milyen dokumentumok keletkeznek, azok hova kerülnek ezután, mi a teendő velük. Mindenre rálátásod lesz, CRM, levelezőrendszer, naptár kezelés, meghívó küldése, folyamatok, használt IT rendszerek. Ne félj, mindenben segítünk, menni fog!

20. Vállalkozói ismeretek

Több millió forintot fizettem ki az elmúlt évek alatt és kialakítottam egy olyan viszonyt a vállalkozásommal és a pénzzel, ami mára abszolút profitábilis.

Alkalmaztam egy pénzügyi tanácsadót, akinek megvettem az Először a profitot című könyvet  és megkértem, hogy a cégemet ossza fel a javasoltak szerint. Ma már nem fordulhat velem elő, hogy ne legyek pénzemnél. 

A képzés során el fogom hívni előadást tartani az én pénzügyi tanácsadómat, hogy titeket is beavasson a titokba, mert szerintem elengedhetetlen a pénzügyi tudatosság az üzletünkben.

Te vagy az én emberem, ha …

 

Mindig lenyűgözött a rendezvények világa.

 

Mindig irigykedtél arra, aki ezt csinálja nap, mint nap.

 

Imádod a nyüzsgést, a szervezést.

 

Szereted a szabadságot.

Élj olyan életet, amire vágysz!

Megmutatom Neked, hogy én milyen munkamódszert alakítottam ki az évek során, mellyel egy olyan életet élhetek, amelyre mindig is vágytam.

Számomra a szabadság a legfontosabb, és hogy akkor és azt csináljam, amit akarok. Bevallom rajongok a munkámért, nem munkaként élem meg. Ha te is ilyen munkára vágysz, amit nem munkaként élsz meg, akkor a rendezvényszervezés a te utad! 

“Pirkóval igazi felüdülés az együttműködés, zseniális rendezvényeken dolgoztunk együtt, felkészült, profi és az egyik legcukibb Ügyfél.”

Kovásznai Anna

rendezvényszervező, Budapest Music Center

A legfontosabb, hogy tisztában légy a következőkkel, ezeket kérdezd meg magadtól:

t

hajlandó vagyok áldozatot hozni?

t

kitartó lenni a kevésbé jó hónapokban is?

t

valóban érdekelnek az emberek?

t

könnyen tudok kapcsolódni velük?

t

a motivációm az értékteremtés?

t

a pénz egy jó eszköz arra, hogy olyan életet éljek, amire mindig is vágytam?

t

a magam ura akarok lenni?

t

képes vagyok felelősséget vállalni?

t

jól teljesítek nyomás alatt is?

t

bírom a hektikusságot?

t

elég motivált vagyok, hogy változtassak az életemen?

Ha ezekre igennel válaszoltál, és úgy érzed, hogy pillangók vannak a gyomrodban, mert érzed, hogy valami jó vár rád, akkor jelentem jó helyen vagy!

Amit tudok, abban jó vagyok és boldogan megmutatom hogyan kell a céges rendezvényszervezés csínját-bínját elsajátítani. Hogyan lehetnek saját ügyfeleid és hogyan lehetsz a magad ura!

Q

Nem téged kereslek ...

Mindig is cégeknek dolgoztam, ezért őket ismerem nagyon jól. Tehát, ha például a Sziget fesztivál pörgésére vágysz, hogy megismerd azt a világod, akkor nem én leszek a te embered. Akkor sem te vagy az én emberem, ha csak lézengsz, nem tudod mit akarsz, mire vágysz, nincsenek céljaid, jövőképed, beéred kevesebbel is.

R

Téged kereslek ...

Szívesen megtanulnád, hogy miképpen kell cégeknek rendezvényeket eladni és megszervezni, akkor én vagyok a megfelelő választás! Nem feltétlen kell előképzettség, a legfontosabb, hogy akard, legyenek céljaid, szeresd a pörgést, a szabadságot, a csodás helyeket, embereket.

Én már kitapostam az utat, a hosszú évek alatt kiépítettem a kapcsolatokat, megtapasztaltam a buktatókat. Rengeteg tanulópénzzel megtaláltam a számomra legjobban működő módszert. Így könnyen, gyorsan tudsz emelkedni, növekedni, pénzt keresni. Persze Te is kellesz hozzá és a szenvedélyed.

Itt az idő, hogy belevágj életed nagy kalandjába és felépítsd az anyagi biztonságot és szabadságot!

Én itt leszek, támogatlak!

Semmi rizikó!

Válassz a Mentor Program csomagok közül!

RedOne Mentor Program

R

7 havi hozzáférés tananyagokhoz - értéke: 700.000 Ft

R

1 személyes workshop - értéke: 150.000 Ft

R

6 online workshop 3 órás időtartamban – értéke: 210.000 Ft

R

24 kérdezz-felelek pénteken – értéke 120.000 Ft

R

24 hétindító videó hétfőn – értéke: 50.000 Ft

R

pénzvisszafizetési garancia

Q

7 alkalmas 45 perces személyes konzultáció online vagy offline – értéke: 175.000 Ft

1.230.000 Ft + Áfa helyett 799.000 Ft+ ÁFA egy összegben 

139.000 Ft + ÁFA havi részletfizetéssel 7 hónapon keresztül

RedOne Mentor Program PLUS

R

7 havi hozzáférés tananyagokhoz - értéke: 700.000 Ft

R

1 személyes workshop - értéke: 150.000 Ft

R

6 online workshop 3 órás időtartamban – értéke: 210.000 Ft

R

24 kérdezz-felelek pénteken – értéke 120.000 Ft

R

24 hétindító videó hétfőn – értéke: 50.000 Ft

R

pénzvisszafizetési garancia

R

7 alkalmas 45 perces személyes konzultáció online vagy offline – értéke: 175.000 Ft

1.405.000 Ft + Áfa helyett 974.000 Ft+ ÁFA egy összegben

 169.000 Ft + ÁFA havi részletfizetéssel 7 hónapon keresztül

Mi fog történni a 7 hónap után?

Képzeld csak el, hogy elindítasz egy vállalkozást, csak úgy te önmagad. Amikor én neki kezdtem, röpködtek a milliók, hiszen weboldalt kellett csináltatnom, tárhelyet, domain nevet foglalni, céges email címet kellett intéznem és mindezek mellett értékesíteni és marketingezni is kellett volna. 

Bevallom, sokáig a marketing nem élvezett nagy szerepet az életemben, mert a fókuszt teljesen elvitte a sales és a megvalósítás. 

Ma már tudom, hogy milyen nagy ereje van a social media-nak és a marketingnek. A jövőben ez teljes fókuszt fog élvezni! A legjobb, hogy ez neked már mind adott lesz. Egy kész, kiépített, működő rendszert kapsz.

Gondold csak el, elkezdesz dolgozni és a következőket mind biztosítja a RedOne számodra:

weboldal

email cím

crm

z

marketing és PR

know how

A hetedik hónaptól, ahhoz, hogy te is a RedOne Event szuper csapatát erősíthesd és mi biztosítsuk neked az összes háttér informatikai, sales és marketing támogatást, a rengeteg befektetett összeg helyett mindössze partneri hozzájárulási díjat kérünk havonta, melynek mértéke havi 79.000 Ft + Áfa. 

Terveink közt szerepelnek közös csapatépítő események, sales tréningek és rengeteg marketing aktivitás, hogy neked az üzleti modellünkkel és brandünkkel már csak nyitott ajtókat kelljen döngetni.

Jól hangzik, ugye?

Törj előre a RedOne Event égisze alatt!

Miért szenvednél éveket a tapasztalással, tanulással, vállalkozás építéssel és dobnál ki sok millió forintot az ablakon, amikor már előkészítettük neked a terepet. 

Neked annyi a dolgod, hogy döntsd el, hogy jössz velünk és elindulsz az áloméleted felé. 

Igen, jól látod, nem árulok zsákbamacskát!

Tudod, a transzparenciában, a tiszta kommunikációban hiszek!

Annyira biztos vagyok a dolgomban, hogy pénzvisszafizetési garanciát biztosítok. Tehát, ha mindent végigcsinálsz és mégsem éred el a kitűzött célokat, akkor visszafizetem az összeget. Nincs vesztenivalód!

Ráadásul azoknak is meg szeretném adni az esélyt, akinek egy összegben nehézség lenne kifizetni a program teljes árát, nem szeretném, hogy eltökélt, motivált szuper jelöltek e miatt ne csatlakozzanak. Szóval úgy döntöttem, hogy ebben a formában is tudtok csatlakozni. 

 

Minden adott, mindenben támogatni foglak, fogom a kezed, hogy Te lehess a körzetedben a legmenőbb, legkeresettebb rendezvényszervező! Már csak Te kellesz hozzá!

25 fő

megyénként limitált férőhely

2022.07.21. 24:00-ig

Összesen 25 főt keresek, ennyien tudtok maximum jelentkezni!

Ráadásul van sok megye, ahol 1 főre lesz csak szükség, úgyhogy siess, nehogy beelőzzenek, most sajnos a gyors döntés is számít! Na de valljuk be, a nagy dolgokhoz sokszor kell gyorsan döntéseket hoznunk, ez visz előre.

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Vajon nekem is menni fog?

Biztosan, ha eltökélt vagy és beleteszed az energiát, nem kérdés, hogy sikerülni fog. Ami biztos, minden támogatást meg fogsz kapni tőlem.

2. Kell előképzettség a programhoz / munkához?

Az előképzettség nem feltétel, ha érzed magadban a hívást és el tudod magad képzelni ebben a munkakörben, akkor jelentkezz bátran. A legfontosabb a tanulási vágy, a lelkesedés, jó kommunikációs készségek. Nyugodtan jelentkezhetsz akkor is, ha karrier váltás előtt állsz és szívesen foglalkoznál a rendezvényszervezéssel.

3. Melyik csomagot válasszam?

Mind a 2 csomag remek lehetőség, a kisebb is tartalmaz minden fontos tudnivalót. Megkapod a hozzáférést az online tananyaghoz, a személyes workshopot, 6 online workshopot, 24 Kérdezz-feleleket, 24 hétindító videót. Amennyiben a nagyobb, RedOne Mentor Program Plus csomagot választod, akkor még a személyes támogatásom élvezheted erőteljesebben is, mivel kapsz 7 személyes konzultációt is online vagy offline, ahogy kényelmes.

4. Mennyi elfoglaltságot jelent a Mentor program havonta?

A saját tempódban tudod az online kurzust feldolgozni. Annyi a lényeg csak, hogy 2022.08.26-ra végezz vele és csináld meg a tesztet is. Nagyjából heti 10 óra befektetéssel könnyedén el tudod végezni a képzést. De az a tapasztalatom, hogy ha valaki ebbe beleszeret, az sokkal többet akar még belőle.

5. Hány jelentkezőt tudsz fogadni?

Előreláthatólag 25 főt fogok tudni fogadni. Viszont fontos, hogy vannak olyan megyék az országban, ahol egyetlen ember tud csak jönni, szóval érdemes gyorsan dönteni, hogy biztosan legyen helyed. A nagyobb lélekszámú városban akár kettő jelentkezőt is el tudunk fogadni.

6. Mi fog történni az ingyenes 15 perces megbeszélésen?

Ezt a 15 perces konzultációt tudom felajánlani, hogy megnézzük, hogy tudunk-e együttműködni a jövőben. Ezt ingyenesen biztosítom. Fontos, hogy pár napig lesz lehetőség július 13-a után konzultációt kérni. 

7. Mi történik a fizetős 45 perce konzultáción?

Ez nem kötelező, ez egy lehetőség, melynek díja 15.000 Ft + Áfa. Ráadásul együttműködés esetén levonásra is kerül. Átbeszéljük a részleteket. Mellette, ha addig még maradna benned esetleg kérdés, azokra is kitérünk.

8. Minden szükséges tudást megkapok, hogy én is sikereket érjek el?

Igen, minden tudást átadok neked, mindenre megtanítalak. Ráadásul mintákat is kapsz minden folyamathoz, check listet és rengeteg más segítséget is.

9. Meddig tart a program?

Február 28-a a program vége, eddigre átadok Neked minden fontos tudást.

10. Hogyan működik a Pénzvisszafizetési garancia?

Ha pontról pontra alkalmazod a nálam tanultakat, akkor garantálom, hogy átlagosan a havi nettó átlagkereset kétszeresét fogod keresni 2023-ban, ha nem így lenne, akkor visszafizetem a teljes tandíjad árát!

A Pénzvisszafizetési garancia arra nem vonatkozik, ha megváltozik az élethelyzeted vagy más egyéb magán jellegű dolog miatt meggondolnád magad. 

Ezen felül a tanulás a te feladatod, azt sajnos nem tudom elvégezni helyetted. De ezen kívül mindenben támogatni foglak, hogy sikeres legyél, mindent megkapsz hozzá.

11. Hogyan működik a részletfizetés?

A RedOne Mentor Program esetében az ár részletfizetéssel 139.000 Ft + ÁFA havonta 7 hónapon keresztül. Míg a RedOne Mentor Program Plus esetén  az ár 169.000 Ft + ÁFA havonta 7 hónapon keresztül.

12. Hány fő jelentkezhet a RedOne Mentor Program Plusra?

Maximum 4 embert tudok vállalni a Plus verzióra. 

Maradt benned még kérdés? Akkor kérlek írj üzenetet itt vagy írj az info@redone.hu címre:


“Közel két éve dolgozunk együtt Pirkóval, s ez idő alatt a kisebb üzleti reggelijeinken túl az ügyfélpartykon keresztül az éves konferenciánkig, egytől egyig remek helyszínajánlatokkal szolgált. Mindig képes újat mutatni, mindig van valami friss helyszín a tarsolyában, hiszen folyamatosan kutatja, építi az új lehetőségeit, kapcsolatait. A helyszínek képviselőivel, partnereivel való jó kapcsolata abból is látszik, hogy a rendezvényekkel kapcsolatos kéréseinkre, kérdéseinkre mindig gördülékenyen és gyorsan találnak választ, megoldást.”

Piroska nagyban hozzájárul ahhoz, a lebonyolítás egyszerűen menjen. * köszönjük Neki. ?

Bene Andrea

Event & Campaign Coordinator, Bisnode

Copyright 2022 redoneevent.com | Minden jog fenntartva | Redone Event Kft.
Design, kivitelezés, marketing szövegírás: Soulwave Marketing

Lájkold Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzéseinkről!

Megosztás