Konferencia? Rendezvény?

Oktatás? Előadás?

Ne temesd el rendezvényed!

Van megoldás!

Mindenkit rosszul érintettek az előző hetek eseményei. Sokatok kényszerült a régóta tervezett összejövetel lemondására, elhalasztására. Félre kellett söpörnünk dédelgetett álmainkat, és letérdelni a kényszer előtt.

Van egy jó hírem! Elhoztuk Neked a megoldást!

Anélkül, hogy kockáztatnátok a saját és családotok egészségét, mégis együtt lehettek! A virtuális térnek köszönhetően nem kell mindenről lemondanod! Átélhetitek a rendezvények varázsát! Ez még nem minden! Meg is örökítjük Nektek!

Most még fontosabb, hogy ápoljuk a kapcsolatokat, tartsuk egymásban a lelket! Biztosítsuk a kollégákat, hogy minden rendben lesz és urai vagyunk a helyzetnek. Az óriási bizonytalanságban a biztos pont még jelentősebbé vált. A közösséghez való tartozás érzése most felértékelődött.

Most még fontosabb, hogy ápoljuk a kapcsolatokat, tartsuk egymásban a lelket! Biztosítsuk a kollégákat, hogy minden rendben lesz és urai vagyunk a helyzetnek. Az óriási bizonytalanságban a biztos pont még jelentősebbé vált. A közösséghez való tartozás érzése most felértékelődött.

A sors fintora, hogy a technológia lehetővé tette, hogy szinte minden lehetséges egy kis utánajárással, kreativitással. Legyél Te a jó példa másoknak, hogy a legnehezebb helyzetben sem esel kétségbe, és kihozod a lehetőségeidhez mérten a lehető legjobbat a szituációból.

A legcsodásabb, hogy ezzel a megoldással még spórolni is tudsz, hisz jóval költséghatékonyabb egy normál, hagyományos rendezvénynél. 

Mi most is végig fogjuk a kezed és támogatunk! Az online térben sem lesz másként, mint már megszokhatták szeretett partnereink. 

Szakadj ki a megszokásból, légy megállíthatatlan!

A VOLUMEN - A hangostárs Kft közreműködésével valósítjuk meg a rendezvényed!

Fő ismertetőjegyeik: megbízhatóság, gyorsaság, pontosság, profizmus. Sok éves tapasztaltuk, és szenvedélyük a biztosíték.

A korlátok megszűnnek! Éld át a jövőt!

Minden esetben a Te egyedi igényeidre szabjuk a rendezvényt és úgy kalkulálunk árat.

Nincsenek rejtett költségek, meglepetések!

A profi háttércsapat, és a RedOne már megszokott precizitása, munkamorálja biztos út a sikerhez!

z

Hangtechnika

Top hangfal

Keverőpult

URH kézi mikrofon

Mikroport

Vetítés

Laptop

Full HD pro kamera

Videó keverő,

laptop és kamerakép közötti váltás

Extrák

_

Level 2: pip funkció

Bővebben:

Prezentáció mellé kis ablakban beadjuk a kameraképet

Level 3: pip funkció mellé greenbox

Bővebben:

Greenbox hátteret biztosítunk, így a pip kameraképen csak az előadó látszik.

Nem takarja ki a pip az előadást.

Kiegészítő ajánlat

Bővebben:

Plusz kamera és operatőr, közeli képek bevágásához.

Stream

Részletek:

Media server

Megrendelő saját csatornáján, vagy pedig mi youtube csatornánkon való közvetítés, vagy fizetős csatorna megkötések nélkül.

w

Több nyelvű hangsáv

Részletek:

Plusz 1 idegen nyelv, tolmácskabinnal

o

Egyéb

Részletek:

Plexi tolmácspult

Operatőr

Vetítéstechnikus

Konferencia élőben, catering-el?

Egy rendezvény nem rendezvény finom falatok nélkül!

Az összejöveteleken a közös étkezés többről szól, mint puszta evés. Erről az online rendezvények során sem kell lemondanod! A Corvina Catering cég brandingelt csomagolású ételei házhoz szállítással emelik a rendezvény fényét. Fokozd az élményt, hogy a hatás többszöröződjön!

 

Ne aggódj, nem Neked kell eldönteni mire is lesz szükséged, egy konzultáció keretein belül megbeszéljük mire vágysz és megtaláljuk számodra a legmegfelelőbb csomagot!

Lájkold Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzéseinkről!

Megosztás